tahmin etmek çok güç..ama elanın diziye dönmesi mükemmel bir şey..bence leventle elanın aşklarına sahne olacak bundan sonrası..tabi ki eski günlerde hatırlanacaktır..ama ben sadece elanın değil eski oyuncularında dönmesini istiyorum..mesela hasan ve zeynepin yokluğu çok hissediliyor dizide.eski kurgusu daha güzeldi..umarım daha güzelide olur.
deniz
Nereden : tarsus
Konuya puan ver
ela şimdid leventi seviyor fakat ondan kaçıyor bugün gördügüm flamangda hiç ela ile leventi birlikte görmeddim flamanğta en güzel yer ela uyurken leventin onun üzerine çarşaf koyması çok güzel ve romantikti. şimdi geçelim bölüm tahminine bence ela leventten kaçmaya devam edecek aslında oo bölümü çok merak ediyorum hani79. bölümde fikret ela diyince leventin bakmasından sonraki yeri çok merak ediyorum...v.b
özlem
DDFCA Moderatör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Perş. Ocak 01, 2009 7:05 pm
İKİSİDE BİRBİRİNDEN KAÇIYOR AMA HALA BİRBİRLERİNİ SEEVİYORLAR ÇOKKK BELLİ OLUYOR LEVENT BİR SÜRE SONRA EYLÜLDEN AYRILACAK ELA LEVENTLE EYLÜLÜN EVLENDİĞİNİ DUYACAK AMA HİÇ BİR ZAMAN VAZGEÇMEYECEKLERİNE İNANIYORUM ÇÜNKÜ ONLARIN Kİ BÜYÜK AŞKKK [b]
Tabip_99
DDFCA Administratör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri C.tesi Ocak 03, 2009 1:39 pm
Ela eylülü öğrenince uzun süre leventten kaçacaktır ama sonunda yine birleşirler...onları ayrı düşünmek imkansız...Levent ve ela için güzel bir böşüm olacak
özlem
DDFCA Moderatör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri C.tesi Ocak 03, 2009 8:04 pm
Nereden : istanbul
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri C.tesi Ocak 03, 2009 9:27 pm
bnce ela ve levent birlikte olsn dierleri önmli diil xD =))
özlem
DDFCA Moderatör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri C.tesi Ocak 03, 2009 9:31 pm
HYR BU DEDİĞİNE KATILMIYORUM DİĞERLERİDE ÖNEMLİ ÇÜNKÜ HEPSİNİ ÇOKK SEVİYORUZ ARDAŞLAR ÖYLE DEĞİL Mİ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
merver
Nereden : manisa
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Paz Ocak 04, 2009 2:01 am
bence levent eylül'den ayrılamayacak çünkü ona söz werdi gibi birşey we levent werdiği sözü tutan biri hem ela evli artık we ben özleme katılıyorum sadece ela ve lavent üzerine kurulan bir senaryo değil. ela ile leventin birleşmelerini bnde isterim ki ela ile levent birleşicekler orda zaten dizi bitecek bana öle gelioooo fikri olanlar yazsınnnn... bekliyorum
özlem
DDFCA Moderatör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Paz Ocak 04, 2009 11:47 am
TEŞEKKÜRLER MERVERCİM AKLIN YOLU BİR SENİN DEDİĞİN GİBİ HERKEZ İSTİYO ELA İLE LEVENTİN BİRLİKTE OLMASINI CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
tuğçenr
Nereden : bursa
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Paz Ocak 04, 2009 6:40 pm
bence ela kocasından levent is eylülden ayrılacaktır onlrın aşkı öok büyük fragman çok güzel hele o levent ela nın üzerine battaniye örttüğü zaman çok güzel
özlem
DDFCA Moderatör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Paz Ocak 04, 2009 7:55 pm
ay evt tuğçenura katılıyorum
simge_simge
Nereden : istanbul
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Paz Ocak 04, 2009 11:27 pm
saten o bölümü isleemediim için sordm saol cwp içinde sonradan isledm zaten 79.bölümü
özlem
DDFCA Moderatör
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Ptsi Ocak 05, 2009 7:17 pm
BÖLÜMÜ İZLEYİPTE ÖYLE YORUM YAPSAN DAHA İİ OLUR CNM AMA OLSUN SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
Gamzeli.Cerrah
DDFCA Yönetici
Konuya puan ver
Konu: Geri: 80.Bölüm Tahminleri Perş. Ocak 29, 2009 10:39 pm