Gamzeli.Cerrah
DDFCA Yönetici Konuya puan ver
|
Konu: 85. Bölüm tahminleri Salı Mart 10, 2009 10:22 pm |
|
|
|
|
|
|
Fragman da erken çıktı...Tahminler buraya
|
|
|
|
|
|
|
Gamzeli.Cerrah
DDFCA Yönetici Konuya puan ver
|
Konu: Geri: 85. Bölüm tahminleri Salı Mart 10, 2009 11:21 pm |
|
|
|
|
|
|
(Akşam.Ela Ve Gium deniz kenarında) G:Nisanlin.Levent bey miydi? (Zenan ile Levent arabada) Z:Eylülle neden evlendin Levent? (Levent yatak odasında ceketini fırlatıyo yatağa...) (Güney ile Jülide öpüşüyo...Jülide geriye çekilip Güney'e tokat atıyo.) (Ahmet,Zenan ve Ahmet koridorda yürüyor.) A:Ne güzel bakıcınız varmış sizin öyle... Z:Sahiden güzelmi bu kız? (Suat ve Zenan evde...) S:Ben bu saatten sonra böyle şeylerle uğraşamam! Z:Bende seninle uğraşamam. (ve zenan sinirle evden çıkıyo.) (ela ve zenan hastanede) E:Senin bu bakıcıyla bir sorunun mu var? (Fikret,duygu,güney bankoda) F:Güney sen hemen polise haber ver.Duygu sende benimle gel... (Levent ve Suat bahçede konuşuyo) S:Ben onun sana aşık olduğunu düşünüyorum. (Eylül ve Levent Hastanede yanyana oturuyo biribirlerine bakıyolar veee...Eylül levente yaklaşıyo..öpüşecek kadar) (Aslı Revanın odasında...) A:şimdi seni biryere götüreceğim... (Revanı kucağına alıyo...odadan çıkıyo) (Acilde bir hasta getirme sahnesi...) (Aslan ve Duygu merdivenin başında...) A:Bu arkadaş...Erkek mi? D:Bunun sizi ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum. (Revanın yatağını gösteriyo boş...Zenan odada) Z:Revan(koşarak odadan çıkıyo) (jülide elbise giymilş odasında oturuyo...boş boş yere bakıyo) (Ahmet bir hastanın kapısının önünde hastanın elinde peçeteye sarılı bişe var sanırım uyuşturucu) (Duygu arslanın odasında birşeyler anlatıyo.arslan buna bakıyo...) (Zenan suatın odasında) Z:İnci için değil mi?Herşeyi öğrendim Suat! (Acilde millet ...Fikret,güney,eylül birbirlerine bakıyolar...) (Gium ve Ela birlikte) G:Bana neden yalan söyledin Ela? (Ela cevapsız gözlerini kaçırıyo...) Her sahnesini anlattım göremeyenlere yardımcı olmuşumdur umarım...En kısa sürede ekleyeceğim fragmanı...
|
|
|
|
|
|
|
özlem
DDFCA Moderatör Konuya puan ver
|
Konu: Geri: 85. Bölüm tahminleri Çarş. Mart 11, 2009 8:33 pm |
|
|
|
|
|
|
bu bölüm süperr olucak ama eylül hala leventten medet umuyo leventin kafası iyice karıştı...
|
|
|
|
|
|
|
ela
Nereden : bursa
Konuya puan ver
|
Konu: Geri: 85. Bölüm tahminleri Çarş. Mart 11, 2009 9:03 pm |
|
|
|
|
|
|
aynen yaaaaaa anti eylül nednen eventi öpüyo pis sarışın bence öpüşemicekler
|
|
|
|
|
|
|
özlem
DDFCA Moderatör Konuya puan ver
|
Konu: Geri: 85. Bölüm tahminleri Cuma Mart 13, 2009 8:02 am |
|
|
|
|
|
|
bencede öpüşmüceklerde ya jülide neden durmadan eylüle akıl verip duruyo offf çok sinirlendim jülideye
|
|
|
|
|
|
|
ela
Nereden : bursa
Konuya puan ver
|
Konu: Geri: 85. Bölüm tahminleri C.tesi Mart 14, 2009 4:24 pm |